KOMPRESSORIHUOLTO

Pneumatec on Atlas Copcon valtuuttama takuu- ja huoltoliike. Ammattitaitoinen huoltomme korjaa ja huoltaa myös muut yleisimmät kompressorimerkit. Pneumatecin korjaus ja vikapaikannus palvelee asiakkaitaan myös yllättävissä tilanteissa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Takuuhuolto

Pneumatec on Atlas Copcon valtuuttama huoltoliike. Hoidamme kaikki takuuhuollot ja korjaukset laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti ripeästi ja aina alkuperäisosia käyttäen. Näin ollen voit luottaa, että Pneumatecin huoltamat laitteet pysyvät pitkään toimintakunnossa.


Vuosihuolto

Teemme kompressorien vuosittaiset määräaikaishuollot kaikkiin yleisimpiin kompressorimerkkeihin. Säännöllisesti huolletut vuosihuoltosopimuksen piirissä olevat laitteet pysyvät jatkuvasti toimintakunnossa ja näin vältyt ikäviltä ongelmilta ja turhilta seisakeilta.


Korjaus ja vikapaikannus

Pneumatec palvelee asiakkaitaan myös yllättävissä vikatilanteissa nopesti ja ammattitaitoisesti. Vikatilanteen sattuessa soita palvelunumeroomme 020 721 8700 ja lähetämme huoltoauton paikalle.


Varaosat

Pneumateciltä löydät tarvittavat kompressorin varaosat kaikkiin yleisimpiin kompressorimalleihin. Ota yhteyttä palvelunumeroomme 020 7218700 tai myynti@pneumatec.fi