PAINEILMATYÖKALUHUOLTO

Olemme Atlas Copcon ja 3M:n valtuuttama takuu- ja huoltoliike paineilmatyökaluille. Takuuhuoltoasioissa ota yhteyttä lomakkeella tai soita 020 721 8700. Huollamme ammattitaidolla myös muut ammattikäytössä olevat paineilmatyökalumerkit.


Ennakkohuolto

Konekannan tuottavuus saadaan pidettyä yllä säännöllisin huolloin. Määräaikashuolloin vältytään yllättäviltä konerikoilta sekä tuotantokatkoksilta ja näin säästetään myös kustannuksissa. Huolto-ohjelma, määräaikaishuoltovälit, huoltoonkutsut ja raportointi sovitaan konekannan kartoituksen yhteydessä, josta lähdetään liikkeelle. Työkalujen ja laitteiden toimitukset tapahtuvat näppärästi Pneumatecin huoltolaatikoilla.


Kartoitus

Paineilmatyökalut tarvitsevat optimaalisesti toimiakseen 6,3 bar käyttöpaineen, sekä konetyypistä riippuen jopa 60 l/s ilmanvirtauksen. Suoritamme työpisteellesi tarvittavat kartoitukset ja mittaukset, jotta toimintaympäristö saadaan vastaamaan tulevia laitehankintoja.


Pneumatecin huoltolaatikko yrityksille


Pneumatecin huoltolaatikkopalvelut on luotu helpottamaan asiakkaittemme paineilmatyökalujen huoltoja ja korjauksia. Lisäpalveluna mahdollisuus saada sijaiskone käyttöön huollon ajaksi.

- Huoltolaatikko on helppo ja nopea toimittaa paineilmatyökalut suoraan valtuutettuun huoltoon.
- Pneumatecin huoltolaatikkopalvelu toimii kaikkialla Suomessa
- Tilaa huoltolaatikko numerosta 020 721 8700
- Helppoa ja nopeaa!