Atlas Copco GA 11 FF
19 huhtikuun, 2016
Atlas Copco G 132
10 lokakuun, 2016
Show all

Atlas Copco G 110

Atlas Copcon G 110-250 öljytiivistetyt ruuvikompressorit tuottavat huippulaatuista paineilmaa, mikä estää tuotannon seisonta-aikoja ja viiveitä. Kompressorien lujatekoisen rakenteen ansiosta prosessit pysyvät jatkuvasti käynnissä vaikeimmissakin olosuhteissa ja jopa 46 °C (115 °F) lämpötilassa. Lisäksi G 110-250 -paineilmakompressorit on helppo asentaa ja käyttää; ne eivät vaadi lähes mitään asennustöitä paikan päällä, ja kunnossapito on yksinkertaista.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kompressorit on rakennettu toimimaan vaativimmissakin olosuhteissa ja pitämään tuotantosi aina toiminnassa.

  • Erittäin luotettava – Paineilman jatkuva saatavuus on olennaista, jotta tuotantoprosessista saadaan sujuva ja tehokas. Huippuluokan ominaisuudet ja turvallisuus takaavat luotettavuuden ja tuotannon jatkuvuuden. Kestävät ilmansuodattimet poistavat pölyn ja maksimoivat osien käyttöiän luotettavan toiminnan takaamiseksi.
  • Huipputehokas – G 110-250 -paineilmakompressorit on suunniteltu erittäin energiatehokkaiksi. Edistyksellinen ruuvielementti takaa maksimaalisen puhtaan ilman syötön ja alhaisen energiankulutuksen. Korkealaatuinen kompressorielementti toimii teholuokan 1/NEMA EPAct -sähkömoottoreilla, mikä maksimoi tehokkuuden.
  • Helppo asennus, käyttö ja kunnossapito – G 110-250 -kompressorit ovat heti käyttövalmiita koneita. Asennus, käyttö ja ylläpito on vaivatonta, eikä monimutkaisia liitäntöjä tai seikkaperäisiä teknisiä tietoja tarvita. Aseta kompressori vain tasaiselle lattialle, kytke virta- ja putkiliitännät ja käynnistä kompressori painamalla käynnistyspainiketta.
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Kapasiteetti, FAD

231 – 334 l/s

Kapasiteetti, FAD

13,9 – 20,0 m³/min

Työpaine

7,5 – 14,0 bar(e)

Moottoriteho asennettuna

110 kW

Melutaso

74 dB(A)