Atlas Copco GX 2 FF EP
Atlas Copco GX 2 FF
19 huhtikuun, 2016
Atlas Copco G 110
10 lokakuun, 2016
Show all

Atlas Copco GA 11 FF

0.00 

Atlas Copcon GA öljytiivistetyt ruuvikompressorit ovat markkinajohtajia monipuolisuutensa ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta. Niiden tuottavuus on korkea ja käyttökustannukset alhaiset.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kompressorit on rakennettu toimimaan vaativimmissakin olosuhteissa ja pitämään tuotantosi aina toiminnassa.

  • Erittäin luotettava – GA-sarjan laitteet on suunniteltu, valmistettu ja testattu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 1217 -standardien mukaan. Laitteet ovat pitkäikäisiä ja toimivat moitteettomasti käyttökustannusten pysyessä alhaisina. GA-kompressoreissa on Atlas Copcon uusimman sukupolven innovatiivinen öljytiivistetty ruuvielementti. Integroitu, suljettu vaihteisto poistaa kytkentöjen tarpeen ja takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin käyttöolosuhteissa.
  • Alhaiset energiakustannukset – Atlas Copcon GA-kompressorit vähentävät energiakuluja ja kompressorin kokonaiskäyttökuluja erittäin tehokkaan kompressorielementin ansiosta. Lisäksi GA-nopeudensäätöyksikkö (VSD) laskee kustannuksia entisestään jopa 35 prosenttia säätämällä automaattisesti ilmantuottoa tarpeen mukaan suurella säätöalueella.
  • Paineilmajärjestelmän integrointi – GA WorkPlace Air System -paineilmajärjestelmä voidaan asentaa juuri sinne, missä paineilmaa tarvitaan. Hiljaisen käyttöäänen ja integroitujen ilmankäsittelylaitteiden ansiosta erillistä kompressorihuonetta ei tarvita. Kaikki GA-kompressorit toimitetaan testattuina ja käyttövalmiina. Integroidut lisävarusteet pienentävät asennuskustannuksia ja painehäviötä merkittävästi ja tuovat siten lisää energiasäästöjä.
  • Edistyksellinen ohjaus ja valvonta – Tehokkaan ja luotettavan toiminnan takaamiseksi Elektronikon®-säädin ohjaa päämoottoria ja säätää järjestelmän painetta esimääritetyllä kapealla painealueella. Elektronikon®-säädin voidaan mukauttaa asiakkaan erikoistarpeisiin käyttämällä apuna lisäantureita, digitaalisia koskettimia, kenttäväyliä, Internetiä ja tekstiviestitoimintoja. Koko kompressoritilan optimointi on mahdollista ES-ohjaimen avulla.
  • Integroitu ilmankäsittely – Kaikissa GA-kompressoreissa on integroitu kuivain, suodattimet ja öljyn-/vedenerotin, jotka suojelevat paineilmaverkostoa. Laadukas ilma pidentää laitteiston käyttöikää, parantaa tehokkuutta ja varmistaa lopputuotteen laadukkuuden.

Lataa esite

Kapasiteetti, FAD

22 – 30,7 l/s

Kapasiteetti, FAD

1,32 – 1,84 m³/min

Työpaine

7,25 – 12,75 bar(e)

Moottoriteho asennettuna

11 kW

Melutaso

60 – 62 dB(A)

Säiliön tilavuus

270 l