Atlas Copco GA 18 VSD+ FF
30 kesäkuun, 2016
Atlas Copco GA 11 VSD+ FF
30 kesäkuun, 2016
Show all

Atlas Copco GA 15 VSD+ FF

GA VSD+ on tulevaisuuden öljytiivisteinen ruuvikompressori ja se asettaa teollisuudessa käytettävien kompressorien energiankulutukselle uuden tason vuosiksi.

Tuotetunnus (SKU): 8153 0376 46 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Atlas Copcon GA VSD+ -kompressori on innovaatio, joka asettaa uuden standardin teollisuuden kompressorien energiankulutukseen. GA 7-37 VSD+ -kompressorissa on taajuusmuuttajaohjaus, joka pienentää keskimääräistä energiankulutusta hämmästyttävät 50 prosenttia kuormitus-/kevennystoiminnolla varustettuun kompressoriin verrattuna. Muita uuden kompressorin ominaisuuksia ovat parempi suorituskyky, hiljainen käyttöääni (vain 62 dB(A)) ja kompakti koko, jotka ovat pystysuoran ruuvielementin ansiota.

GA VSD+ -kompressorin sydän on sisäinen kestomagneettimoottori, joka on kytketty suoraan Atlas Copcon ylivoimaiseen ruuvielementtiin. Kaikki nämä osat ovat yhtiön suunnittelemia ja niille on haettu patentteja.

  • Erittäin luotettava – GA VSD+ -kompressori on todistanut luotettavuutensa kattavissa käytännön kokeissa. Täysin suljettu ja öljyjäähdytteinen ruuvielementin ja moottorin yksikkö on hiljainen ja luotettava (luokitus IP 66) rankimmissakin olosuhteissa.
  • Poikkeuksellista energian säästöä – Atlas Copcon GA VSD+ -tekniikka (taajuusmuuttajaohjaus) mukailee tarkasti paineilman tarvetta ja sovittaa tuotetun paineilman määrän vastaamaan tarvetta säätämällä moottorin pyörimisnopeutta automaattisesti. Kun tämä toiminto yhdistetään innovatiiviseen, tehokkuudeltaan luokitusta IE4 vastaavaan iPM-kestomagneettimoottoriin, energiaa säästyy noin 50 prosenttia ja kompressorin käyttöiän kokonaiskustannukset pienenevät keskimäärin 37 prosenttia. Uusi tehokkaampi puhaltimen moottori säästää lisäksi energiaa jopa 7 prosenttia kompressorin tehosta.
    Energian säästön lisäksi GA VSD+ tuottaa entistä enemmän paineilmaa (FAD) jopa 12 prosenttia. Moottorin ja ruuvielementin muotoilua suojaavat niille haetut patentit.
  • Paineilmajärjestelmän integrointi – GA VSD+ on kompakti ja yli puolet pienempi kuin nykyinen GA VSD -kompressori. Hiljaisen moottorin ja täysin suljetun moottorin ja ruuvielementin kokonaisuuden ansiosta kompressorin käyttöääni on vain 62 dB(A). Älykäs muotoilu takaa, että huoltokohteisiin pääsee helposti käsiksi ja että kompressori voidaan asentaa lähelle seinää tai jopa nurkkaan.
  • Edistyksellinen ohjaus ja valvonta – Tehokkaan ja luotettavan toiminnan takaamiseksi Elektronikon®-säädin ohjaa päämoottoria ja säätää järjestelmän painetta esimääritetyllä kapealla painealueella. Elektronikon®-säädin voidaan mukauttaa asiakkaan erikoistarpeisiin käyttämällä apuna lisäantureita, digitaalisia koskettimia, kenttäväyliä, Internetiä ja tekstiviestitoimintoja. Koko kompressoritilan optimointi on mahdollista ES-ohjaimen avulla.
  • Integroitu paineilman käsittely – GA VSD+ -kompressorista on saatavilla Full Feature -versio, johon kuuluu energiaa säästävän, integroidun jäähdytyskuivaimen uusin malli.

Lataa esite

Kapasiteetti, FAD

7-40,8 l/s

Kapasiteetti, FAD

0,42-2,45 m³/h

Moottoriteho asennettuna

15 kW

Maks. työpaine

12,75 bar

Melutaso

64 dB