Tukinapa hiontaan
16 marraskuun, 2016
Atlas Copco GA 37 VSD+ FF
30 kesäkuun, 2016
Show all

Atlas Copco GA 5 FF

Atlas Copcon GA öljytiivistetyt ruuvikompressorit ovat markkinajohtajia monipuolisuutensa ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta. Niiden tuottavuus on korkea ja käyttökustannukset alhaiset.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kompressorit on rakennettu toimimaan vaativimmissakin olosuhteissa ja pitämään tuotantosi aina toiminnassa.

  • Erittäin luotettava – GA-sarjan laitteet on suunniteltu, valmistettu ja testattu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 1217 -standardien mukaan. Laitteet ovat pitkäikäisiä ja toimivat moitteettomasti käyttökustannusten pysyessä alhaisina. GA-kompressoreissa on Atlas Copcon uusimman sukupolven innovatiivinen öljytiivistetty ruuvielementti. Integroitu, suljettu vaihteisto poistaa kytkentöjen tarpeen ja takaa luotettavan toiminnan vaativimmissakin käyttöolosuhteissa.
  • Alhaiset energiakustannukset – Atlas Copcon GA-kompressorit vähentävät energiakuluja ja kompressorin kokonaiskäyttökuluja erittäin tehokkaan kompressorielementin ansiosta. Lisäksi GA-nopeudensäätöyksikkö (VSD) laskee kustannuksia entisestään jopa 35 prosenttia säätämällä automaattisesti ilmantuottoa tarpeen mukaan suurella säätöalueella.
  • Paineilmajärjestelmän integrointi – GA WorkPlace Air System -paineilmajärjestelmä voidaan asentaa juuri sinne, missä paineilmaa tarvitaan. Hiljaisen käyttöäänen ja integroitujen ilmankäsittelylaitteiden ansiosta erillistä kompressorihuonetta ei tarvita. Kaikki GA-kompressorit toimitetaan testattuina ja käyttövalmiina. Integroidut lisävarusteet pienentävät asennuskustannuksia ja painehäviötä merkittävästi ja tuovat siten lisää energiasäästöjä.
  • Edistyksellinen ohjaus ja valvonta – Tehokkaan ja luotettavan toiminnan takaamiseksi Elektronikon®-säädin ohjaa päämoottoria ja säätää järjestelmän painetta esimääritetyllä kapealla painealueella. Elektronikon®-säädin voidaan mukauttaa asiakkaan erikoistarpeisiin käyttämällä apuna lisäantureita, digitaalisia koskettimia, kenttäväyliä, Internetiä ja tekstiviestitoimintoja. Koko kompressoritilan optimointi on mahdollista ES-ohjaimen avulla.
  • Integroitu ilmankäsittely – Kaikissa GA-kompressoreissa on integroitu kuivain, suodattimet ja öljyn-/vedenerotin, jotka suojelevat paineilmaverkostoa. Laadukas ilma pidentää laitteiston käyttöikää, parantaa tehokkuutta ja varmistaa lopputuotteen laadukkuuden.

Lataa esite

Kapasiteetti, FAD

8,4 – 15 l/s

Kapasiteetti, FAD

0,5 – 0,9 m³/min

Työpaine

7,25 – 12,75 bar(e)

Moottoriteho asennettuna

5,5 kW

Melutaso

60 dB(A)

Säiliön tilavuus

270 l