Atlas Copco GX 3 FF
30 kesäkuun, 2016
Atlas Copco GA 11 FF
19 huhtikuun, 2016
Show all

Atlas Copco GX 2 FF

Atlas Copcon öljytiivistetyt GX-ruuvikompressorit ovat tehokkaita ja luotettavia teollisuusruuvikompressoreita pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Tuotetunnus (SKU): 8152 1011 53 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

GX-kompressoreita on saatavilla useina eri versioina (lattialle asennettava, säiliön päälle asennettava, ilman sisäänrakennettua kuivainta tai sen kanssa). Ne on valmistettu korkealuokkaisista komponenteista ja materiaaleista, ja ne tuottavat laadukasta paineilmaa jopa 46 °C:n (115 °F) lämpötilassa.

  • Luotettavuus – GX-sarjan laitteet on suunniteltu, valmistettu ja testattu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 1217 mukaisesti. Ruuvikompressoritekniikka mahdollistaa 100 % jatkuvan käytön, ja vahvistettu runko poistaa resonoinnin. GX-kompressorit toimivat pitkään ja luotettavasti.
  • Alhaiset energiakustannukset – Atlas Copcon tehokkaat GX-ruuvikompressorit kuluttavat vain vähän energiaa. Paljon energiaa kuluttaviin mäntäkompressoreihin verrattuna ruuvikompressorit toimivat aina tehokkaasti.
  • Liitä ja käytä -asennus – GX-sarjan kompressorit vievät vain vähän tilaa ja poistavat jäähdytysilman laitteen yläosasta, joten ne voi sijoittaa seinän viereen tai kulmaan. Säiliön päälle asennettu GX, jossa on sisäänrakennettu kuivain, vie tilaa vieläkin vähemmän, joten se soveltuu pieniin tiloihin.
  • Helppo huoltaa – Huoltokohteet on koottu ryhmiksi, ja niihin pääsee käsiksi irrotettavan paneelin kautta. Spin-On-öljynerotin ja -suodatin on helppo huoltaa. Ohjauspaneelissa näkyvät tiedot helpottavat huoltamista entisestään.
  • Hiljainen käyttöääni – Atlas Copcon toimittamissa GX-kompressoreissa on äänieristyskotelo, joka vaimentaa äänen jopa 61 dB(A):n tasolle. Ruuvitekniikka vähentää tärinää, ja optimaalinen jäähdytysilman virtaus takaa hiljaisen käyttöäänen.
  • Integroitu ilmankäsittely – GX 2-11 FF -laitteeseen on saatavana sisäänrakennettu kylmäainekuivain. Se ehkäisee paineilmaputkien ruostumista ja paineilmatyökalujen vahingoittumista jäähdyttämällä paineilman ja poistamalla siitä veden, ennen kuin se pääsee paineilmaverkkoon.

Lataa esite

Kapasiteetti, FAD

4 l/s

Kapasiteetti, FAD

0,24 m³/min

Työpaine

9,75 bar(e)

Moottoriteho asennettuna

2,2 kW

Melutaso

61 dB(A)

Säiliön tilavuus

200 l